Skip to main content Skip to footer

GDPR

Ved at tilmelde dig accepterer du samtidig, at dine indtastede personoplysninger bruges til at håndtere det tilmeldte arrangement og behandles kun til dette formål.

AEU indsamler og behandler data efter databeskyttelsesforordningen art. 6, stk. 1, litra a og art. 9, stk. 2, litra a. AEU indsamler kun de nødvendige oplysninger til brug for håndtering af det tilmeldte arrangement.

Den foretagne behandling omfatter indsamling, registrering, søgning og sletning.

Du har på forespørgsel ret til at få slettet, få indsigt i samt berigtige de indsamlede oplysninger.

Deltagerliste med navn videresendes til kursusstedet.

Deltagerliste med navn, universitet, afdeling, stillingsbetegnelse og e-mail videresendes til planlægningsgruppe/kursusledere og evt. oplægsholdere.

Det kan forekomme, at der tages billeder under arrangementet, disse kan evt. blive brugt i forbindelse med opslag på LinkedIn. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Kontakt AEU-sekretariatet på aeu@sdu.dk, hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke.

Informationsmails 

Ved at tilmelde dig accepterer du samtidig, at vi må sende dig informationsmails om lignende arrangementer. Du kan til enhver tid fravælge at modtage informationsmails ved at kontakte AEU-sekretariatet, aeu@sdu.dk.